Tilbake til forsiden Ved Iliukas ild
Forum for Iliukas venner
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Tiden nå: ma. juni 01, 2020 23:23
Tilbake til forsiden
Les innlegg uten svar
 Forum   Tråder   Innlegg   Siste innlegg 
Administrativt  
Ingen nye innlegg Velkommen til Iliukas ild!
Velsignet være frender, smi eders sverd og våg å anvende kraften den er bærer av. For lyset der bydes av sin skaper er ei for sjelen foruten at spredes til sin neste. Okee mikita venaka kono kekatah!.( Sitt ned ved mitt bål, og tal ditt råd ) Tal eders undringer!
   
2 4 on. aug. 22, 2018 09:32
Birgitte Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Lydfiler - opptak fra råd
Her vil det bli lagt linker til lydopptak fra råd. Kun tilgjengelig for påloggede.
Moderatorer Manito, Soltinde, Rådskoordinatorer
1 1 fr. mai 18, 2007 22:36
Manito Les siste innlegg
Andre kilder, hefter og blogger  
Ingen nye innlegg Utgitte hefter 1994-1998
Leif samlet stoff til og utgav 4 hefter fra råd på midten av 90-tallet. Heftene er ikke lenger til salgs hos Leif. Dette er store filer i .pdf som krever rask linje. Filene er tekstbaserte og du kan søke i de etter bestemte ord.
   
1 1 ma. mai 28, 2007 09:35
Manito Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Visdomsord
Visdomsordene er et lite utdrag av spørsmål og svar fra Iliuka-rådene som har allmenn gyldighet.
   
1 2 ma. feb. 27, 2017 12:42
Sylvanas Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Blogger og annet
Noen av rådsdeltagerne har egne blogger. Si ifra til meg (Manito) om du vil ha din blogg listet opp her.
   
1 1 ma. mai 28, 2007 10:07
Manito Les siste innlegg
Flokkens vandringer  
Ingen nye innlegg Iliukas flokk
Manito har lenge hatt lyst til å sammenfatte "flokkens vandringer" i en mer kronologisk rekkefølge - til det trenger han deres hjelp til å huske.
Moderator Iliukavennene
2 12 fr. april 17, 2020 07:00
Belindo Les siste innlegg
Akitares  
Ingen nye innlegg Iliukas energi har sitt utspring Akitares energier.
Iliuka sier: I Pleiadene er det de syv søstre, hvorav én ikke er synlig. Men i det vibrasjoner fortsetter å heves og etter hvert som menneskeheten går inn i de høyere frekvenser, vil det usynlige bli synlig. Der er fortettet i atmosfærer, dog der bærer sin egen sol og der er alt større fred i den planet. Der er lik den renser sitt selv gjennom hva der ledes gjennom universets bilder av fragmenter og bestrålinger, således der også prepareres for din jord, lik der skapes skjold i planetens hinner, for at beskytte hva der tales gammastråler og betastråler av universets bilder. Således der vil forendres i eders DNA lik der skapes til mutasjoner til gavn for menneskebarn og dyr.
   
3 13 on. jan. 21, 2009 20:57
Sister Les siste innlegg
Lemuria og Atlantis  
Ingen nye innlegg Det var en gang to riker...
Det var engang to riker, Lemuria og Atlantis. Folkene som levde på Atlantis,gikk den røde stien,veien for materielle ting og krig og makt. Derfor sank landet i havet,men skal stige opp igjen når den Nye Timen kommer. Folkene på Lemuria gikk den blå stien, de kjente ikke til kriger. Men etterhvert ble Atlantis en trussel. Lemurias innbyggere ble solgt,byttet bort og gitt til Atlantis rike. Iliuka levde i Lemuria.
   
1 8 on. april 17, 2019 11:03
yngre1983 Les siste innlegg
Egypt  
Ingen nye innlegg Iliuka - inkarnert som farao Kefren
Egypt er et spennende tema og "flokken" har i mange sammenhenger vært svært delaktig i denne kulturen. Iliuka var på den tid inkarnert som faraoen Kefren - han som fikk bygget den midterste pyramiden (den med "hatt")
   
1 1 ma. mai 28, 2007 10:47
Manito Les siste innlegg
På Jesu tid  
Ingen nye innlegg Flokkens opplevelser på Jesu tid
Mange i flokken var inkarnert på denne tiden, med forskjellige oppgaver og i forskjellige relasjoner.
   
5 18 on. april 29, 2020 01:56
Belindo Les siste innlegg
Hellige steder, diagrammer og symboler  
Ingen nye innlegg Hellige steder
Mange av oss har blitt ledet til Hellige steder, steder som opp gjennom historen og også i dag har en spesiell betydning for oss. På slike steder kan de som er vare på slikt føle at det er ekstra og andre typer energier enn rundt oss ellers. At slike steder igjen kanskje kan vise seg å danne et slags Hellig mønster, eller geometri, gjør det enda mer spennende..
   
3 10 ti. mai 19, 2020 16:56
Belindo Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Kornsirkler
Kornsirkler er langt fra noe nytt fenomen. De er å spore i folklore og sagn over hele verden fra de tidligste tider. Det eksisterer tegninger av dem allerede fra 1600 tallet – da var det "alve-ringer" eller djevelens verk. Besteforeldre på landsbygda i England forteller at de lekte i dem som barn. Under annen verdenskrig trodde engelske flygere de stammet fra hemmelige tyske våpen. Tyske flygere trodde de stammet fra engelskmennene. I dag er over 13.000 formasjoner registrert og dokumentert på verdensbasis, - over hele Europa, Amerika og Østen. Formasjonene oppstår ikke bare i korn, men i ris, mais, sand, is og snø – til og med i bjerkeskog i Tsjekkia! Hvert år innrapporteres rundt 200 - 400 nye formasjoner av varierende størrelse og kompleksitet. Og hvert år står media frem og sier at alt er menneskelagd. Er det en usynlig hær av mørkemenn som beveger seg rundt natt etter natt, år etter år, – uten å uten å etterlate seg spor, uten å bli tatt på fersken og uten ville komme frem i lyset og ta æren? Iliuka har svart på mange spørsmål om dette - del svarene med oss!
   
1 1 ti. jan. 16, 2007 22:15
Mahini Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Det Norske Pentagram
I boken Det norske Pentagram avslører forfatteren Harald S. Boehlke en uanet og okkult side ved vikingtiden, de norske 'kristningskongene' og den tidlig middelalder i Norge. Og han beskriver hvordan keltiske munker bygget opp en hellige geometri, lagt ut over sør-Norge som et gigantisk pentagram.
   
0 0 Ingen innlegg
Tid, rom og dimensjoner  
Ingen nye innlegg Tid, rom og dimensjoner
Iliuka: I tider der så bliver til alt høyere vibrasjoner i frekvenser lik vi har talt dekader tilbake, så bliver der lik planetens hinne brister, og således bliver der menneskebarnet opplever noget annet distanser til hva der tales tid og rum.
   
3 9 sø. mai 27, 2007 21:24
Manito Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Jorden er i en galaktisk forandring
Iliuka sier: Om den ser i tiden nu, så er der klokt at den ser de turbulenter der er på sin Moder Jord er ei noget moderlig forendring, der er en galaktisk forendring. Således kan den óg se de samme forendringer på planeten Mars, på Venus, på Uranus og på alle himmelske legemer der lever, for den der har skarpt syn. Om den tenker så: alt er i forendringer, så er óg molekylet og elektronets forendringer begynt. Der er omprogrammeringer til således at opphøyes til høyere frekvenser. Så bliver der til alt meget mere synligheter, for hva så ei nu kan drømme om. Der er klokt at den ei fyller sitt hjertets kammer med bekymmer for alt hva der passerer av klimatiske forendringer, for der er nødvendigt.
   
12 18 sø. des. 02, 2007 16:07
Slettemoen Les siste innlegg
Kosmologi  
Ingen nye innlegg Kosmologi
Kosmologi (fra gresk κοσμολογία (κόσμος, verden og λογια, lære) er studiet av og teorier om universet i sin helhet.
   
0 0 Ingen innlegg
Døden og livet mellom livene  
Ingen nye innlegg Døden
ILIUKA SIER: Det finnes ingen død. Det finnes transformasjoner fra det ene stadiet til det andre i ens eksistens - i frekvenser til den neste frekvens og slik vil det alltid være. Det finnes evige sykluser av livets impulser. Det finnes egentlig intet i våre univers som heter død. Kono Ekatah
   
1 3 fr. jan. 30, 2009 11:04
Sister Les siste innlegg
Krystaller  
Ingen nye innlegg Krystaller lever
Den universelle livskraft er en kraft som strømmer gjennom alt i universet og danner et energifelt rundt objektet. Dette energifeltet blir kalt aura. Krystaller er mineraler med en symetrisk struktur og på grunn av dette har de en balanserende energi og en kraftig aura.
   
0 0 Ingen innlegg
UFO og utenomjordiske  
Ingen nye innlegg Utenomjordiske - extraterestrials - entiteter
Iliuka sier: Där är olika former för liv. Lik den så och vill se där finns något vad där tales intergalatiskt liv. Liv där lever under vad där talas extraterrestials i ’space crafts’. Där finns liv där är utanför ditt egen galaxer och där kommunicerar med din galaxer. Där finns liv där transformeras i tid och i rum och där finns liv där finns något osynligt för människans öga och där finns liv den vill se i tider där kommer. Liv där har visiterat din planet många tusener dekader tillbaks, liv där har skapat inspirationer för människan att bebygga pyramider, till att söka till nya visdomar och där kommer tillbaks nu under denna dekader. Så vill den se där finns allt mera liv än vad den tror. Kono Ekatah.
   
3 5 on. juli 11, 2007 18:40
jonny Les siste innlegg
Healing, helse og kosthold  
Ingen nye innlegg Healing
Dette rommer så mangt ..
   
1 1 ti. jan. 16, 2007 21:46
Mahini Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Hvordan har vi det?
Sinnets og ditt høyere selvs helse - hva er sagt om bekymringer, glede, sinne, anger, lengt, kjærlighet, hat osv.
   
1 1 ti. nov. 28, 2006 19:18
Manito Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Helse, sykdommer

   
1 1 sø. mai 27, 2007 21:21
Manito Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Kosthold

   
1 1 sø. mai 27, 2007 21:33
Manito Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Vannets tidløse visdom
Iliuka sier om vann: der er klokt at den ser til hvorledes den velsigner sitt beger med vann, for hvorledes den taler til vannet, at den bringer kjærlighet til vannet. Således skal den nyte at vannets molekylære strukturer bærer informasjoner lik den så drikker. Således drikker den kjærlighet om den vil. Derigjennom er der til selvets helbredelser og til oppstyrkelser noget for hva der er av gammelt slagg i sitt selv. Der forherder sitt selv og der forrener ditt selv. Noget der skaper til at programmere vannet den drikker, så er der klokt.
   
2 2 ma. mai 28, 2007 11:05
Manito Les siste innlegg
Ingen nye innlegg Syke dyr
Dyrehelse, healing av dyr osv.
   
1 1 ma. sep. 17, 2007 16:51
Ikanota Les siste innlegg
"Tilfeldigheter", spennende møter, synkronisiteter osv  
Ingen nye innlegg Tilfeldigheter?
"Intet er tilfeldig" sier Iluka. Du har kanskje en slik historie du vil dele med oss?
   
2 4 on. juli 11, 2012 19:57
Reginen Les siste innlegg
Mayakalenderen  
Ingen nye innlegg Mayakalenderen - et åndelig redskap
Mayakalenderen er et mer nøyaktig kalendersystem enn den gregorianske kalenderen vi bruker nå. Den inneholder masse kunnskap om hva som skal skje på planeten vår framover. Kunnskapen mayafolket hadde om eksistensen kan nå hjelpe mennskeheten videre. Mayakalenderen har fungert i årtusener og den stopper i 2012. Da stopper vår tidsalder - vår måte å se virkeligheten på - noe nytt blir født. Ut fra kalenderen kan man lese hvilke energier som er aktive på jorden til enhver tid. Mye kan forutses ut fra den - også i ditt eget liv....
   
6 6 sø. des. 10, 2006 00:19
Manito Les siste innlegg
Wingmakers  
Ingen nye innlegg Wingmakers - den største arkeologiske oppdagelsen i nyere tid?
Det jeg lurer på da er om det som står skrevet på www.wingmakers.com - er det korrekt? Iliuka: Ei er der ALT . Der er to ulikheter der skaper sådant bok og hva der er i computer beheftet. Hmm… Således skal den søke at sortere noget lik der tilpasses hva den selv søker at komponere gjennom sine computer. Hmm… Kono Ekatah
   
4 9 on. mars 11, 2020 18:35
Belindo Les siste innlegg
Pendulering, rensing etc  
Ingen nye innlegg Bruk av pendel
Iliuka: Om der anvendes, lik den så søker gjennom sitt hjertes kammer at formidle, så er der og lik den transformerer energier der er i forbindelse med Universums kilder. Således er der lik der skaper turbulenser lik magneto energier, og således der påvirker pendulen om der er av metaller.
   
1 1 ti. nov. 07, 2006 11:30
PhiKing Les siste innlegg
Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Hvem er i forumet nå?
Hvem er i forumet nå? Forumets brukere har skrevet totalt 134 innlegg
Forumet har 161 registrerte brukere
Den siste registrerte brukeren er yngre1983
Det er totalt 8 brukere i forumet: ingen registerte, ingen skjulte og 8 gjester   [ Administrator ]   [ Moderator ]
Flest brukere i forumet samtidig var 39 den ti. okt. 16, 2007 20:29.
Registerte brukere: Ingen
Denne informasjonen er basert på brukernes aktivitet de siste fem minuttene.
Logg inn
Brukernavn:    Passord:    

Nye innlegg Nye innlegg    Ingen nye innlegg Ingen nye innlegg    Forumet er stengt Forumet er stengt


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no