Tilbake til forsiden Ved Iliukas ild
Forum for Iliukas venner
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Iliuka sier om pendulering..

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Bruk av pendel
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
PhiKingRegistrert: 07.11.2006
Innlegg: 1
Bosted: Asker, Gullhella

InnleggSkrevet: ti. nov. 07, 2006 11:30    Emne: Iliuka sier om pendulering.. Svar med sitat

ILIUKA SIER OM PENDULERING:

Iliuka: Om der anvendes, lik den så søker gjennom sitt hjertes kammer at formidle, så er der og lik den transformerer energier der er i forbindelse med Universums kilder. Således er der lik der skaper turbulenser lik magneto energier, og således der påvirker pendulen om der er av metaller.
Om der er av ulike metaller, så bliver der ulike måter at pendulere på. Om den søker at anvende en kristall, så er der alt lettere at mottage de impulser og vibrasjoner der flyter ikring i din eter. For om den kunne se i våre dimensjoner, så ville den undres over alt hva der var av magi. Om den søker dertil at se; all luft den kan puste, kan den ei noget av se, - dog, all etersk energi, all astral energi, all kausal energi, og all energi der flyter i kring i din aura, er synlig for øyet der våger at se bortenfor bortenfor. Konu Ekatah.


Spørsmål:Så må man kanskje bruke forskjellige pendel etter hva man spør?

Iliuka: Meget korrekt. Hmm.
Takk. Hmrf. Hmrf. Den undrer like fullt nu, når den kommer til sin tipi, lik den skulle ha spurt: ”Hvilket kan den bruke til hva?” Ja. Kan hende der kan være klokt at spørge sådant nu. Hvilket kan den bruke til hva? Nu besvarer Iliuka:
Der er så; I tider den søker for menneskebarn til helbredelser, fortolkninger og til analyser, - så er der klokt at anvende hva der tales kristaller av quarts.
Om den søker så at lete efter materiske energier, - linier, eller alt hva der er oppbygget av organiske energier til sin materiske tilstand, så kan den søke for hva der er av ulike metaller.
Hva den søker til kopper, hva den søker til messing, og hva den søker til forgyllet metall, er noget der bliver ulike resultater.
I prinsipp kan den tenke så:
Kopper tilhører himmelske retninger vest.
Noget for messingen tilhører himmelske retninger for øst.
Om den søker til de edle metaller der inneholder jern, så kan den søke til syd.
Om den søker for gullets beskaffenheter, om den velger sin ring, så er der imot nord.
Konu Ekatah.
Så fantastisk! Så flott.
Dog, ennu er ei Iliuka ferdig. Ååå.
For der er således ulike metaller til ulike himmelske retninger.
Dog, like fullt skal den visualisere at der eksisterer en punkt.
Om den søker at pendulere over den visualiserede punkt, så er der lik den skaper rotasjoner - om der er motsol eller medsol, der bringer så til fortolkninger av ditt selv at se.
Medsol er lik oppløftede, positive energier.
Motsol er lik nedlatende energier, - om den kan tale så.
Vi ser den beskriver på sitt språk; ’Ja’ og ’nei’.
Om den tenker så, så er der all tid lik den skal visualisere en punkt, - ei skal den gjøre noget kloke tegn for punktet på nogen papyrus. Den skal se der finnes en usynlig punkt. Således der skaper ei konflikter, - for menneskebarnets øyner er konstrueret sådan: I tiden menneskebarnet ser en punkt, så bliver der noget skapet forstyrrelser for hva der er av intellektes fortolkninger, og ei kan den gjøre så når den pendulerer. Visualisere punktet, og søke at se hvorledes pendulen beveges i mot de ulike himmelske retninger, og hvorledes bevegelsen er, - med eller mot sol. Konu Ekatah.
Så flott! Fantastisk. Vi har mye å lære. Ja. Kan du fortelle meg hvor.. Ennu vil den noget undre når den kommer hjem: Således vi besvarer: Om den tenker så, - ei kan den anvende fire ulike metaller på en pendul. Og der er korrekt. Således må den utprøve hvorledes gullets vibrasjoner attraheres i mot nord. Og den vil undre og senere i uken, om der er så at den må sentrere sitt selv i de korrekte himmelske retninger. Og så er der korrekt. For således vil der være lettere for gullet attraksjoner til at søke i mot nord, og der bliver forstyrkede resultater, eller svar om den vil. Nu kan den undre! Konu Ekatah. TAKK, Iliuka! Således vi taler om linier, - vertikale og horisontale. Pendulens akse er den vertikale. Noget for hva den søker til de ulike himmelske retninger, er de horisontale. God jakt! Konu Ekatah. Hmrf.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Bruk av pendel Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no