Tilbake til forsiden Ved Iliukas ild
Forum for Iliukas venner
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Kornsirkler

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Kornsirkler
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
MahiniRegistrert: 14.01.2007
Innlegg: 5
Bosted: Frei

InnleggSkrevet: ti. jan. 16, 2007 22:15    Emne: Kornsirkler Svar med sitat

Kornsirklene er i sannhet et av verdens og nåtidens mest fasinerende mysterier. Trøsten for oss utålmodige, får være at Iljuka antyder at vi nå står foran en tid der mulighet for svar og forklaring på fenomenet er nærmere enn noensinne...: Og så får våre allvitende litt på pukkelen da:-)

-Kan du fortelle oss hva som er det egentlige budskapet med kornsirkler?
Lik der så er til noget der vil utvikles, til hva der tales; intergalaktiske kommunikasjoner. For hva der så var i tanker. Der finnes ei nogen konstruksjoner av elektroniske enheter på din jord, der kan transformere sådant, lik forbindelse av ulike nivåer og frekvenser. Der finnes for hva der kan søkes, til ulike frekvenser i sitt eget spekter. Dog der finnes beams og der finnes wawes, lik der så finnes i megen ulike enheter, der ei kan måles med nogen instrumenter der er på din jord. Dog hva telepatier tenkes, hva så bringer den spirituelle kraft at fremstå, er noget hvorledes menneskebarnet vil tillære kommunikasjoner i tiden der fødes.
-Billeder der projiseres og symboler, har sin egen kraft. Således vil menneskebarnet på ny, lik der så var for tusender storsoler tilbake, tillæres hvorledes at anvende nye symboler, til at framelske og forøke sin egen kraft, i rene intensjoner.
Der finnes ei nogen ”cirkle”, der bærer kraft der er av negativ energi, om der tenkes i tanke.
Der finnes alltid sådan energi der er oppbyggende, renende, og noget om litt intens. Der er således der vil bringes i tider der kommer nu, alt flere avanserede budskaper, der er i tvungenheter til at anvendes computers, til at belese og at forstå.
”Konu Ecatah”
- Vil den ”anerkjente videnskapen” godta dette som en virkelighet?
Om der kunne beskues av våre himler; -alle ni dimensjoner tilsammen, så vil den kunne betrakte, hva den selv taler; ”vitenskapen”, er noget for hva der er under 3% på din jord, der betraktes av våre himler som nogen seriøs vitenskap. Alt er der”vås”!

Konu Ecatah
_________________
Mahini
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Kornsirkler Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no