Tilbake til forsiden Ved Iliukas ild
Forum for Iliukas venner
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Den der bekymres - har forlatt sin tro og sin tillit.

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Hvordan har vi det?
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Manito
Site Admin


Registrert: 25.10.2006
Innlegg: 65

InnleggSkrevet: ti. nov. 28, 2006 19:18    Emne: Den der bekymres - har forlatt sin tro og sin tillit. Svar med sitat

[2002 - Sarpsborg] Bekymringer blir ofte nevnt, Iliuka. Korrekt. Kan du si noe til oss alle om det?

Der er således der hemmer eders vokst om der kastes bekymmer for eders tanker. Den der bekymrer sitt selv meget, bliver og at hemme hva der tales blodets kraft. Og der skal påminnes alt hva der forledes gjennom blodets årer, av energier, av næringens celler og salter, og hvori kraft leder til menneskebarnets hjerter.

Om der så søker at gjennom sine tanker fylle sitt selv for bekymmer, der besmitter sitt blod for negative energier, der således og efter langtids bekymmer, skaper noget ubalanser for de indre organer der er knyttet for - hva der tales føder, og fordøyelser. Og der skaper noget halvdelens - kontaktslag - for hjertets kammer, lik der vibrerer i annen frekvenser der ei er vel. Således der og skaper forstyrrelser for hva der tales sinnets hvile under natten. Og der hemmer alt hva der er, i den ubevisste tilstand connected to intuisjon. Således er der ei noget, der er til gavn av at bekymres.

Den der bekymres - har forlatt sin tro og sin tillit. Tillit, til sitt høyeste selv og sin skaper. Tillit, for at om den tror, den bliver båret fram til lyset. Der er lik ørnens barn, den søker at kaste sitt selv for første tid av sitt rede. Der dveles ei noget om den kan at sveve eller ei. Den svever, fordi den vet, og fordi den tror, på sin hellige skaper – the spirit of the white eagle. Den der søker så at rene sitt selv, sitt bekymmer, gjennem lysets kraft, kjenner og hvorledes der vokser til fred i sitt hjerte, og velger at tro for at den ledes. Kast eders bekymmer - for ilden. K.E.

Om menneskebarnet kunne se det lys der venter på dens sti. Der ble til skam at bære så meget bekymmer. Om menneskebarnets hjerte kunne fange de visjoner der er for tider der skal komme, hvori der hviler fred i menneskebarnenes hjerter. Der er til skam at undres så meget, av intellektets besvær.

Søk at anvende sitt hjerte til at ledes på sin sti. Og velg at bære tillit til sin skapers ånd. For den der søker efter lysets kilder, bliver óg ledet til lysets kilder. Dog lys kan der blende, og ei er alt lys godt lys. Dog hjertet bærer filter, og ei kan lys der ei bærer god kraft penetrere hjertets filter. Således skal der velsignes sitt virke. Således skal der velsigner sin styrke. Således skal der mottages i takksigelser for hva der ledes óg til motstands kraft. For alt er der til gavn, og til vokst for sjelen. K.E.


Takk.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Hvordan har vi det? Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no