Tilbake til forsiden Ved Iliukas ild
Forum for Iliukas venner
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Akitares - hvor mange av flokken en gang kom fra..

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Iliukas energi har sitt utspring Akitares energier.
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Manito
Site Admin


Registrert: 25.10.2006
Innlegg: 65

InnleggSkrevet: sø. mars 25, 2007 08:16    Emne: Akitares - hvor mange av flokken en gang kom fra.. Svar med sitat


I følge Iliuka har flere av oss i flokken engang kommet hit til Moder Jord fra Akitares, den 8. planeten (eller solsystemet) i Pleiadene. Planeten spinner motsatt av jorden. Den befinner seg på et høyere frekvensplan enn jorden og er i dag ikke synlig for oss.

Iliuka sier (til Manito): "Der og er skjult bak hva der tales de annen av de 7 stjerner i Plaiadens billeder. Vi ser der er hva der tales, hva der blev før der kom noget av Lemurias riker til din jord. Således er der alt meget mer av åndens og lysenes vesener. Ei så meget i materie, efter din himmel."

Iliuka forteller også at (til Itaki): "Der er fortettet i atmosfærer, dog der bærersin egen sol og der er alt større fred i den planet. Der er lik den renser sitt selv gjennom hva der ledes gjennom universets kilder av fragmenter og bestrålinger, således der også prepareres for din jord, lik der skapes skjold i planetens hinner, for at beskytte hva der tales gammastråler og betastråler av universets kilder Således der vil forendres i eders DNA lik der skapes til mutasjoner til gavn for menneskebarn og dyr."

Lady Kadjina svarer Itaki på spørsmål om Akitares i en kanalisering 7.september 2003:

Itaki spør : Jeg er en person fra Norge og har noen spørsmål om min opprinnelse fra Pleiadene. Jeg har blitt fortalt at min hjemplanet blir kalt Akitares eller Acitares og er et 5. dimensjons samfunn og vil snart bli synlig når en ny stjerne plutselig vil komme til syne i Pleiadesystemet. Jeg har en følelse av og min intuisjon forteller meg at det har forbindelse til planeten Apu, Nazcalinjene og Egypt. Hva kan du fortelle meg om hjemplaneten min og hvordan ser de ut? Jeg vet også at jeg har møtt dem i søvne på mine astralplan og noe ble gjort med min karma. Jeg håper du kan gi meg noen gode svar.

Ja absolutt, det fins innen Pleiadene mange planeter som ikke er synlige. Grunnen er at de er av en høyere frekvens enn det som er sansbart med 3. dimensjons syn. I Pleiadene er det de syv søstre, hvorav én ikke er synlig. Men i det vibrasjoner fortsetter å heves og etter hvert som menneskeheten går inn i de høyere frekvenser, vil det usynlige bli synlig .....

Vi vil også fortelle deg at dine møter under din tid med kroppens hvile er på den 4. dimensjonen og er virkelige opplevelser. Det er ikke bare en drøm. Du er så visst et multidimensjonalt vesen i stand til å dra fram og tilbake mellom Jorden og Acitares. Du er en av de skapningene som vil bli kalt en stjernereisende og etter hvert som tiden går vil du reise enda mer enn du gjør nå.

Og ja absolutt, det er forbindelser til disse planeter og også til Den store læringens hall fra Atlantis i denne regionen av Biminiøyene så vel som til Egypt. Dere har så visst kommet inn i tidsrammen for gjenforeningen av verdenene. Når dere ser dere rundt, selv på Jorden, vil dere se mange fenomener. Dere vil ha utrolige praktutfoldelser av nordlys, tilsynekomsten av hittil ukjente planeter og stjerner. Lysringer vil komme til syne rundt Solen, Månen og andre planeter og stjerner i det mange verdener energetisk begynner å forenes. Det vil bli energier som går fram og tilbake av en 5. dimensjons type mellom mange ulike planeter og stjerner og Jorden. Av og til vil de vises på kamerafilmene deres og dere vil lure på hva i all verden dette er, for kameraene deres begynner å fotografere mange fenomener.

Og dere vil begynne å fotografere mange ulike typer av stråler av energiutvekslinger og av og til vil disse strålene komme til syne som laserstråler som strekker seg over hele kontinenter, så store vil de være. Dere vil være i stand til å fotografere enorme lyssøyler som trenger langt ned i og som lager lysformasjoner i vannet. Dere vil begynne å ta bilder av fjell og trær som vil vise energifeltene rundt dem og dere vil undres, "Hvor kommer lyset fra?" Alt dette er en del av det å gå inn i den 4. og 5. dimensjonen av eksistens.

Når det gjelder hvordan disse skapningene ser ut så er de lysvesener eller eteriske vesener. De er ikke fysiske i den vanlige betydningen av ordet. De har evnen til å anta enhver form de måtte ønske. Derfor ser de ut som mennesker når de kommer til Jorden. Dersom de skulle dra til en annen planet ville de se mer ut som utenomjordiske. Disse skapningene er absolutt av det høyre lyset til den 4. og 5. dimensjonen og de kommer til Jorden med god vilje. Og det er mange av dem, slik som deg selv, som oppholder seg på Jordplanet og som i drømmetilstanden etablerer forbindelse med andre av deres type som er inkarnert på Jorden så vel som å etablere forbindelse til hjemplaneten sin og skapningene som bor der. Interessene og evnene til disse skapningene er dypest sett av god vilje når det gjelder sosiale reformer og sosial rettferdighet. Og disse skapningene har inkarnert på sosiologiens arena for å stabilisere ressursene på planeten slik at alle mennesker har det de trenger for å eksistere på planeten bekvemt.

....(Linken til der dette er hentet - http://home.c2i.net/kadjina/arkiv2003.htm#7-9 bla ned på siden til du finner spørsmålet)...

Manito spør om når han kom fra Akitares: "Der kan beskrives i megen i kring 63 tusener 8 hundrede storsoler tilbake i tid." Videre spør Manito om det er mange "Akitarer" i dag som er inkarnert her på jorden. Iliuka svarer at "Så er der korrekt"

Meditative reiser til Akitares: Minos Aki har opplysninger om det rette tidspunkter for dette er 4 dager før hver nymåne, kl 20-21. Det er en fordel om fellesmeditasjoner avtales, men man kan godt sitte på sine respektive hjemsteder, vendt i retning Pleiadene. Iliuka har også opplyst at tiden er inne til å hente energi fra moderplaneten

Er det andre som har hørt om Akitares? Vi skal komme tilbake med mer stoff om Akitares når dette foreligger.

Om det er noen i vår flokk som deltar i ringer andre steder i landet og har fått opplysninger om at de stammer fra Akitares, så vi vi svært gjerne høre fra disse. Fyll på med informasjoner her i diskusjonsforumet!


Sist endret av Manito ti. juni 19, 2007 06:39, totalt endret 2 ganger
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
MalinaRegistrert: 05.12.2006
Innlegg: 1

InnleggSkrevet: ti. april 10, 2007 19:06    Emne: Svar med sitat

Hei! Jeg spurte Iliuka om han kunne fortelle meg noe om planeten jeg kommer fra, Akitares: Så kunne der tales, lik der søker. Der er noget der ei kunne forstås om den bar sine innsikter i bevisstheter, for der er således i helt andre faktorer. Der er andre tyngdekrefter og der er andre elementer der svever lik måner ikring den planet. Således som den søker for Akitares ånd, så er der og lik der finnes andre atmosfærer lik den bliver til at speile andre kolører. Der finnes et begrenset område, hvor menneskebarnet kan se kolører i nutid, dog på den planet der var alt større og videre horisonter at betraktes til. Den bar alt større og høyere frekvenser. Således kunne den sanse alt meget mer enn hva den gjør nu.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
ItakiRegistrert: 27.10.2006
Innlegg: 8
Bosted: haugesund

InnleggSkrevet: on. april 18, 2007 15:07    Emne: Akitares den blå planet? Svar med sitat

hei alle sammen, jeg fant en webside på internett som også omtaler Akitares.Det som er spennende er at det er første gang jeg finner noe omtalt om Akitares på andre utenlandske sider utenom lady kadjiina:

Pleiadians, from the "Seven Sisters" star group of the same name, tend to be sensitive, emotional, empathic, and nurturing—sometimes to a fault. Pleiadians must take care that they learn to receive as well as give.

Akitares (Blue Planet)
We just say "Blue Planet" because it's hard to recall the name. This is a planet in the Pleiades, but Blue Planet folks are pretty different from Pleiadians. First, they are incredibly sensitive. They are so sensitive, emotionally and psychically, that it can be very hard for them to function in this world. It's very common for Blue Planet people to develop neuroses and other coping mechanisms. They instinctively just want to love everything unconditionally and show you their soft underbelly, but it doesn't take much to wound them. As a result, they just want to hide, and it can be very, very difficult to get to know the real person behind the defenses. Also, in my experience, they can be very self-deprecating and seldom give themselves any credit
.

http://www.brighthill.net/metaphysical/star_seeds_and_soul_family.htm


[url][/url]
_________________
Itaki
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Manito
Site Admin


Registrert: 25.10.2006
Innlegg: 65

InnleggSkrevet: on. april 18, 2007 20:47    Emne: Veldig spennende at Akitares nevnes av andre Itaki Svar med sitat

Jeg har også søkt mange ganger, men aldri funnet noe om dette bortsett fra de stedene du nevner.

Fint om noen spør Iliuka om dette med Blue Planet - om det er riktig og om de svært så emosjonelle vesnene som bebor vår hjemmeplanet.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
UderajRegistrert: 06.02.2007
Innlegg: 1

InnleggSkrevet: to. april 19, 2007 19:56    Emne: Svar med sitat

Fikk vite på råd i går at jeg også var fra Akitares....det var "bare" mitt 4. råd, så jeg har desverre ikke summet meg riktig ennå.
Skal prøve å spørre om "Blue Planet".
Uansett er det alltid spennende å få vite om sitt opphav!
_________________
I'm the walrus.....
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
IoniRegistrert: 22.03.2007
Innlegg: 7
Bosted: Biri

InnleggSkrevet: ma. april 23, 2007 11:16    Emne: Svar med sitat

Ett eller annet sted her så står det også om Akitares. Og det hvite broderskap!!!
Når vi er fra Akitares da er vi stjerne mennesker da!!! :)

http://www.aand.dk/default.asp
_________________
Lys og kjærlighet er det som er...
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
ItakiRegistrert: 27.10.2006
Innlegg: 8
Bosted: haugesund

InnleggSkrevet: ti. april 24, 2007 00:13    Emne: Svar med sitat

Heisan,

jeg sjekket denne linken du gav men fant ingenting om Akitares men heller noe om Arcturus som er et annet system enn det pleiadiske. Om vi er stjerne mennesker er jeg ikke sikker på men jeg ville vil heller sagt stjerne frø :D

Mvh

Itaki
_________________
Itaki
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
IoniRegistrert: 22.03.2007
Innlegg: 7
Bosted: Biri

InnleggSkrevet: on. april 25, 2007 10:13    Emne: Svar med sitat

ok... mente så sikkert jeg hadde sett det et sted. :)

Et utdrag etter siste Iliuka råd;

Monica: Hva betyr Ioni?

Iliuka: Den der søker til høyere sfærer.

Monica: Hvor kommer Ioni fra?

Iliuka: Der tales i din bok: Pleiadene-Akitares.

Monica: Ok. Hvem var egentlig Ioni?

Iliuka: Der var en energi der transformeredes lik stjernestøvs opprinnelser, manifistert lik i materiens ånd på din Moder Jord, for at bringe budskaper til menneskeheten. For at søke så at se, hvor er grensen mellom selvets medlidenhetens kraft og hva den stiger fram i lyset med. Konu Ekatah.
_________________
Lys og kjærlighet er det som er...
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
MahiniRegistrert: 14.01.2007
Innlegg: 5
Bosted: Frei

InnleggSkrevet: fr. mai 25, 2007 18:07    Emne: Akitares Svar med sitat

Fikk via noen "spessielle" omveier vite at jeg har knytting mot Akitares.
Har hatt en følelse av at noe ufo greier skjedde med meg i barndommen noe som blir bekreftet. For et par år siden utviklet jeg av uviss grunn en nokså ubehagelig tinnitus. Iljuka fletter dette overaskende inn i svaret:

- Hvor gammel var jeg da jeg opplevde den UFO kontakten vi snakket om sist?
Den var lik 9 storsoler
- Hva var formålet med den kontakten?
Der er intergalaktisk kommunikasjoner til bearbeidelser for eftertiden, lik der beskrives for den tid den er i nu. Såleders er der lik der skapes kommunikasjonens broer, lik der forbindes lik; meridianer. Menneskebarnet lik der vandrer på din jord, er lik; fyrlykter der bringer således lik; ”transpondere”, energienes forbindelser. Meridianer i universum til fjernere galaxer, forbindelser av kommunikasjoner til nogle frekvenser der ennu ei kan fortolkes av ditt selv. Således er der og lik der tilføres av høyere frekvenser, lik for menneskebarnet der tror at de bærer ”tinnitus” Og således er der og lik der skapes noget transformasjoner lik der vil kjennes; Lik, at der er distanser mellom fortiden og eftertiden den lever. Derigjennom vil den kjenne og hva der vokser i sitt selvs bevissheter hvor alt hva der var ”før” der var viktig, bliver ei viktig noget mer…
- Hvilken ”grad” var det på denne kontakten?
Så behøver den ei at vites. Vi ser der er gode kommunikasjoner nu. Konu Ekatah!
- Du har talt om nye kontakter?
Korrekt..
- Var dette ”preparert” ved den første kontakt?
Så er der, korrekt… ”Linsen er pudset”!
- Er det slik at noen av oss skal være en slags budbringere?
Så er det! Megen menneskebarn er budbringere uten selv at vite det, korrekt.
- Vil dette bli sterkere nå i fremtiden?
Så kan der tales, korrekt.
- Angående inkarnasjoner. Er det så at jordiske sjeler tidligere har vært inkarnert i andre stjernesystem?
Nogle er der så. Korrekt
- Har jeg vært inkarnert i annet system?
Så er der korrekt: Akitares

Skulle vært interesant å høre om noen andre opplever denne tinnitusplagen. Etter dette svaret føler jeg meg nesten som en "båndhund":-)

Alt godt!
_________________
Mahini
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
SisterRegistrert: 01.04.2007
Innlegg: 3
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: sø. jan. 18, 2009 19:24    Emne: Pleiadene-Akitares Svar med sitat

Hei Akitares-gjengen!

Har samlet det Iliuka har sagt til meg ang mitt opphav.

Iliuka-råd okt.07
Hege: Hvor hører min sjel egentlig til?
Iliuka: Der er til Moder Jord.
Hege: Hmmm…
Iliuka: Nu vil den undres noget.
Dog vi ser. Om den tenker i fjerne tider lik stjernestøvs opprinnelser, så er den for hva der tales en Pleiader.

Iliuka-råd mai.08
Hege: Hei. Kan du fortelle meg hvor gammel sjelen min er?
Iliuka: Vi ser der er alt lik den kan betraktes lik mosegrodd.
Hege: Det er kult.
Iliuka: Den skrives tilbake lik attentusnerfirehundrederogsekstini år. (18469 år).
Hege: Såpass.
Kan du fortelle meg om min opprinnelige familie da? Fra den mosegrodde tiden?
Iliuka: Vi ser. For hvorledes den søkede av Pleiadenes tilstander. Således er der lik stjernestøvs opprinnelser, hvorledes den manifisteredes til at inkarneres på denne jord. Der er av Israels riker i nutiden at beskrives. Den har levet under Qumrans himler. Konu Ekatah.

Iliuka-råd sept.08
Hege: Har jeg noen kontakt med Pleiade systemet?
Iliuka: Ei nuh, ei nuh. Nei. Der kommer. Takk. Konu ekatah.

Iliuka-råd jan.09
Hege: Har jeg vært i kropp på andre planeter?
Iliuka: Korrekt.
Hege: Hvilke da?
Iliuka: Akitares.

Iliuka-brevråd jan.09
Hege: Hva var jeg da jeg levde i kropp på Akitares?
Iliuka: Dog vi ser der var av lyskropp og ei av fysisk materie, for der og der var alt høyere frekvenser i Pleiades. Og således den var hva der i sin himmel tales lik androgyn entity, for der tilhører alt meget mere Moder Jords tilstander at spaltes lik yin og yang.

Hilsen Hege Rosa
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
SisterRegistrert: 01.04.2007
Innlegg: 3
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: on. jan. 21, 2009 20:57    Emne: Svar med sitat

Iliuka sier til meg i dag 21.01.09 om Akitares:

Hege. Er alle som har levd i en lyskropp på Akitares - androgyne entitys?

Il.: Lik alle var så, korrekt. Dog ei nu i denne tids inkarnasjon. For der finns megen galaktiske eksistenser av liv i ulike planeters systemer, hvori der er av optimal energi i balanse mellom yin og yang, således er der av androgyn natur, for lik der ei finns noget at balansere ut.

Hilsen Hege
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Iliukas energi har sitt utspring Akitares energier. Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no