Tilbake til forsiden Ved Iliukas ild
Forum for Iliukas venner
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
De svevende øyne, de navigerende sonder.

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Utenomjordiske - extraterestrials - entiteter
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Manito
Site Admin


Registrert: 25.10.2006
Innlegg: 65

InnleggSkrevet: fr. des. 08, 2006 23:53    Emne: De svevende øyne, de navigerende sonder. Svar med sitat

Jeg har ved et par anledninger tatt bilder av flotte skyer og i ettertid funnet ut at kameraet har fanget inn mer en det jeg med min dagsbevissthet hadde planlagt.
Første gang dette skjedde, fikk jeg det for meg at jeg skulle fotografere noen vakre perlemorskyer fra verandaen hjemme. Dette var i 2002. og jeg hadde tidligere bedt om å få et synlig bevis på noe utenomjordisk - noe som ikke var i mine tanker da jeg tok bildet. Når jeg hadde lagt inn bildene på PC’n oppdaget jeg med en gang at det var noe mer enn perlemor - det var også to ”perler” der. Etter å ha forstørret bildet og laget litt mørkere bakgrunn, kan man godt se at det er to sølvskimrende objekter. Vanskelig å si hvor langt unna de er, men jeg vil anta et par kilometer eller mer.Iliuka fortalte meg i neste råd at dette var informasjonskapsler fra fjerne galakser.

Sommeren 2006 var vi ved Soltinden (Skogshorn i Hemsedal) og jeg fotogrferte igjen noen vakre skyer og solstråler med soltinden i forgrunnen. Det spesielle denne gangen var at to av våre andre Iliukavenner som også har et spesielt forhold til fjellet Soltinden, Soltinde og Inoque, denne kvelden skulle overnatte i dalen innenfor ved ”Kilden” (les om den et annet sted i forumet - http://iliuka.diskusjonsforum.no/iliuka-about9.html) ned til høyre på bildet. Igjen dukket det opp objekter på bildet mitt som først så når bildet lø på PC,n. I neste råd kom Iliuka med en lang og spennende forklaring på ”De navigerede sonder, eller De svevende øyne ”. Da jeg ble litt slått ut av det første svaret og ikke fikk spurt videre, fortsatte Iliuka og stilte spørsmålene for meg - det var helt tydelig at dette var viktig for oss å vite og at dette skulle frem nå.Her er mitt spørsmål og Iliukas lange svar fra rådet 7.november 2006:

Manito: Den kvelden da Soltinde og Inoque overnattet ved kilden, så tok jeg mange bilder av lyset og skyene over Soltinden. Og på en av de så kan det se ut som det er en stor, kulelignende gjenstand. Er ei livet underligt? Kunne du si meg litt om hva det kunne være? Men det vet den! Da var det jeg tror? Så er der korrekt. Lik der er spacecraft der søker for heledelen; lik der er noget for hva den i sin himmel omtales lik navigerende sonder. Således er der lik vi taler svevende øyner. Der og er beskrevet i Egyptens rike; hvorledes der så i symboler er beskrevet lik ”øyet der svever”. Således er der i megen riker og kulturer, og spesifikt av Sumeriske riker. Der og var i keltisk blod. Og der er så av eldede urkrefter, for hvorledes der er for de svevende øyner. Er der ei noget den undrer på? Hva er der så til anvendelser av de svevende øyer; hva ser de efter? Jeg turde ikke å spørre! Vi vet. Vi våger at besvare, korrekt. Ja, takk! Der er så: der er i tider behov for de store globale forendringer på sin Moder jord, og i sin Fader himmel. Der er tilhørende forendringer, der og skapes til nye frekvensers omskiftelser, for hva der tales hele galaksen. Således vil nye galakser skapes til synligheter, for hva der tales nye teleskoper, og hvorledes menneskebarn søker at se der manifisteres gestalter på sin jord; der før var usynligt. Således er der til frekvensenes ombyttelser. I tider der er, så er der behov for de fjerne galaksers intelligenser at søke at se efter hvorledes der påvirker Moder jords yter, og menneskebarn, natur, og alt levende. Der er noget til den vil undre: Den vil undre så når den kommer hjem; kan der så og være sådane glober, der søker lik et øye på andre galakser? Så er det! Er der så i behov, lik der finnes noget universelt behov for at søke at se efter balanserende og harmoniserende energier over alle galakser over hele delen av universum? Så er det. Så vil den undre: finnes der øyner som kan se, dog som vi ei ser? Så er der korrekt. Der finnes et øye her nu, og ei kan den se øyet. Dog, vi ser! Så vil den tenke: der ville være interessant at vite hvor det øyet befant sitt selv. Korrekt. Der er over den store ild. ("Den store ild" tror vi kanskje er bordet vårt som vi sitter rundt i rådet og hvor alle har hvert sitt stearinlys tent - eller kanskje det er Faders Sol?)


Dette er det uforstørrede bildet med Soltinden i profil.


Sist endret av Manito to. april 05, 2007 17:46, totalt endret 2 ganger
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Manito
Site Admin


Registrert: 25.10.2006
Innlegg: 65

InnleggSkrevet: lø. des. 09, 2006 00:07    Emne: "De svevende øyne" svever i nærheten av kornsirkle Svar med sitat

Jeg må si jeg skvatt litt når jeg var inne på sidene til musikeren Egil Fylling http://www.egilfylling.no og så på hans bilder fra hans kornsirkelbesøk i England sommeren 2006 - han hadde tatt bilder av samme type sonder gitt!

Les mer om dette på Egil Fyllings egne websider her... http://www.egilfylling.no/cropcircle/ Klikk på "Baals of light" i menyen til venstre.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Utenomjordiske - extraterestrials - entiteter Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no